Hogy tetszik ez az idézet?
Figyelt kérdés
Az én idézetem az emberekről ahogy a lovamhoz állnak! :( Sajnos!!
Távolról az emberek megnézik,
s furcsa pillantásokkal kémlelik.
Azt mondják csúnya és mogorva,
feje a nyakánál kétszer akkora.
Füleit hátul hagyja és fejét fent tartja,
de mégis ezért ilyen otromba?!
Számomra mást jelent,
vidám rétet és vad szelet.
Egy táltost egy musztángot,
egy kincset, egy álmot.
Nem tudom tetszik-e! Nem találtam megfelelő verset vagy idézetet ezért én költöttem egyet! :) Remélem tetszik, és egyszer majd át tudom írni! :)
2011. dec. 9. 19:53
21/37 anonim válasza:
Köszönöm,hogy ennyire átérzed,és sajnálod.
így nézett ki,sajnos képem nincs Róla :( De gyönyörű csődör volt :)
22/37 A kérdező kommentje:
Nagyon szép volt! :) Büszke lehettél rá! :) És remélem mlg most is az vagy! :)
2011. dec. 9. 20:17
23/37 anonim válasza:
én vagyok az aki küldte az eladó fekete ponis linket:)) amugy szombathelyi:) tavaszra remélem eltudjuk adni épp mostkészül az istállo:) és remélem meglesz a nagypacimmmm<3
24/37 anonim válasza:
Nagyon köszönöm :) Igen nagyon nagyon büszke voltam/vagyok Rá :) Ő volt az én kis barátom,akit soha nem felejtek el.5 évesen szinte mindennap a lovardában ültem a széna kupacon és bele tette a fejét az ölembe és nézett rám :) Ennél jobb érzést nem tudtam el képzelni :) És nagyon ügyesen lovagoltunk is,nyereg nélkül is,teljesen megbíztam benne :)
25/37 A kérdező kommentje:
Biztos lesz akinek megtetszik mert nagyon szép! :)
2011. dec. 9. 20:23
27/37 anonim válasza:
Szép ló de egyik nap őt biztos h láttam egy hirdetésben az utolsó képét h vmi 15 éves, tuti vagyok benne.
29/37 anonim válasza:
Ha az én képemet mondod akkor mint írtam nem az enyém aki a képen van,csak az enyémről nincs képem sajnos :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!