A lovam csüdje bedagadt, mi lehet a baja?
Ismerni kéne az előzményeket...
Bedagadhatott hirtelen kemény munkától, meghúzódhatott egy rosszul kivitelezett fordulóban vagy ugráson, esetleg sokat mentél kemény talajon, de akár a patájában is lehet valami és terjed fölfelé a gyulladás, vagy a boxban, karámban rúgott bele valamibe, vagy összerúgott egy másik lóval, ha nyár lenne, akár azt is mondhatnám, hogy megcsípte egy bögöly, megszúrhatta valamivel..... kétmillió okot lehet találni, mitől dagad be egy ló csüdje, vagy akármilye...
a két hátsó lába ilyen
1 hete nem lovagoltam,mert tudtam ki vinni és most reggel vettem észre hogy ilyen neki,tegnap este még nem volt semmi baja
Valószínűleg akkor csak a sok állástól bevizesedett neki, vidd ki mozgatni és attól minden bizonnyal lejjebb fog menni neki. Pláne ha egész héten állt... nem csoda.
Persze ha nyom rá, vagy sántítani fog akkor állatorvos!
Én is a felvizesedésre tippelek... Sétálj vele nagyon sokat, remélhetőleg lejjebb megy.
Hogyhogy nem tudtad kivinni??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!