Mi a véleményetek az airport ranchről? (17. kerület)
Mondjuk ez se olcsóbb, sőtt sztem drágább is, de ha kiszúrtad magadnak azt az ocsmány helyet akkor nézd meg ezt!! :))
Az utolsó válaszoló miért írja, hogy szottyadt lovak, amikor élőben nem is látta a helyet?
Amúgy igen, reptér mellett van.
Pár évig ott lovagoltam, csak jót tudok róla mondani. Bértartásban nincs tapasztalatom.
Az osztály lovaglások alkalmával nem csak a szokásos feladatokat csináltuk, hanem autó gumikat is kellett kerülgetni, meg oszlopokat is felállítottak, ami szűkült, stb. A boxok tiszták voltak. Gyönyörű és változatos terep van a környékben. Rendszeresen szerveznek több órás terepet, egy napos túrát, házi versenyeket.
Jó oké. Nem mindegyik szottyadt na de képeket nézegetve itt valamit nagyon elba*nak. És ezt elsősorban az etetésre értem! [link] Rögtön az első kép. Én nem mernék mutogatni egy ilyen állapotba lévő lovat. Ez is a helyről árulkodik!! 16. kép: A lovaknak nagyon vékony a nyakuk és aránytalan a testük. Rossz nézni. Ráadásul nem egy ló néz ki így. 29. kép: Így senki nem tanul meg önállóan lovagolni, hogy a lovak már megszokásból csinálják a dolgokat és végig egymás seggét látják. Ez kb. olyan mintha futószáron lenne csak veszélyesebb, mert ha egy ló megijed akkor az összes befásult ló is. Jó oké, van egy pár szebb ló is. De nem értem itt csak osztályba lovaglást csinálnak. És miért van az összes lovas keze az egekbe?? Miért nem fognak megfelelő szárat? De már egyedül lovagolnak...
A hely ahol van és a terep viszont páratlan!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!