Ismer valaki ilyen lószínt?
Figyelt kérdés
A fehér színű szőrzeten kerek, szürke foltokat képez a szőr színe.
10 betű
2011. nov. 29. 19:17
3/13 anonim válasza:
Előző vagyok! További jó keresztrejvény-fejtést! :))
4/13 anonim válasza:
Bocs! Nem "előző vagyok", hanem az első válaszoló voltam.
5/13 A kérdező kommentje:
Hű, ez gyors volt. XD
Köszi! :)
2011. nov. 29. 19:31
6/13 A kérdező kommentje:
Ok, ok... :/
Akkor a következő. XD
Tarka lószín: Az ilyen lónak tarka a füle, a pofája, gyakran a homloka is, egészen a szemekig. Legalább az egyik szemének kéknek kell lennie. A foltok mérete különböző. (Forrás és segítség: Amerikai álomlovak - Pony club)
A könyv nekem nincs meg, nem tudom, melyik lehet ez a szín...
2011. nov. 29. 20:02
7/13 anonim válasza:
Az almásderes (tudomásom szerint) magyar fajta. Az amerikai lovakat nem ismerem.
9/13 anonim válasza:
7.: az almásderes nem fajta, hanem szín. Pontosabban a deres szín egyik változata. Ui. az almásság a kicsi, az alapszíntől eltérő foltokat jelenti, így létezik almásszürke ló is. A deres azt jelenti, hogy az alapszín szürke, de a lábvégek és a hosszűszőrök sötétek (sörény, farok) A szürkénél pedig a hosszúszőrök is világosak.
10/13 anonim válasza:
:D
Most kötözködsz? A kérdező szerintem nem tudományos esszét ír, "csak" keresztrejtvényt fejt. Ha már az a lényeg, hogy hány betűből áll a válasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!