Így kell állni, amikor a ló farkát kiakarjuk fésülni?
Dehogy:D Így akkor állunk, ha több éve dolgozunk egy lóval, maximálisan megbízunk benne, és bevállaljuk, hogy akár meg is rúghat egy rossz pillanatában.
A farkát oldalról illik fésül, úgy, hogy közel állsz hozzá. Ha kirúg, akkor így maximum oldalra lök el, nem telibe kap.
Igen! Meg dugd bele a fejed a seggébe!! :D Amúgy se tudom miért kell ilyen közel hajolni a seggéhez! Állj oldalra, mert megijed valamitől vagy nem szereti ha a faránál mászkálnak, vagy amúgy is rúgós...és ettől kirúghat.
Így kell állni.
Utolsó, tudod létezik egy sörényspray nevű igen jó kis találmány, amivel a ló farka könnyen kifésülhető lesz, és nem tép ki egy szálat sem.
Egyébként igen, így kell állni, ha már félig meddig bízol a lóban, hogy nem fog megrúgni. Egyébként oldalról fésüljük a farkukat. Én még ennél is "merészebb" vagyok a saját lovamnál, teljesen beállok a fara mögé, mert úgy esik kézre, és mert tudom, hogy soha, semmilyen körülmények között még a patáját sem emeli fel, ha mögötte vagyok. Mondjuk neki a hasa alatt is lehet bujkálni, de ez nem ide tartozik. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!