Mit tennétek rá?
Figyelt kérdés
díjugrató versenyeken indulunk.
A ló így néz ki:
van egy fehér szettem (fehér ín- és bokavédő, nyeregalátét, fülvédő) így nézünk ki benne:
ezen kívül edzésen (fekete ín- és bokavédő, zöld vagy kék nyeregalátét):
Szerintetek milyen összeállítást tegyek rá? valaki aztmondta a tiszta fehér nagyon szupi, van aki szerint a fülvédő nemkell van aki szerint az ín és bokavédő sok...szeritetek? (még egy pataharag is megy rá, fekete)
2011. nov. 21. 18:33
1/10 A kérdező kommentje:
nekem a tiszta fehér nagyon tetszik :D
2011. nov. 21. 18:37
2/10 anonim válasza:
először is gyönyörű a lovad,másodszor én a tiszta fehéret raknám rá
3/10 A kérdező kommentje:
köszönöm :)
2011. nov. 21. 18:41
4/10 anonim válasza:
Nekem a természetesebb jobban tetszik, bár ez attól is függ hogy milyen a versenyen az elvárás, és hogy a verseny mennyire színvonalas. Én általában nem szoktam kipuccolni a lovamat. Fekete lovam van. Fölrakok egy barna nyeregalátétet, fekete ínvédőt. És meg felöltözök ahogyan azt a versenyen elvárják. Nem bonyolítom túl.
5/10 A kérdező kommentje:
hmm... köszi :D
2011. nov. 21. 19:00
7/10 anonim válasza:
Szépek vagytok, meg minden, de szerintem kicsit sok a fehér. Én sose teszek semmit, fehér izzasztó, fekete védők, versenyöltözet, ennyi. Persze ha van szetted teheted, neked kell tetsszen, nem másnak:) Most ha mi azt mondjuk, hogy tegyél rózsaszín izzasztót a mén lovadra, teszel? Ugye,hogy nem?!:) Szépek vagytok, fehérben is, és anélkül is. Ha szeretnéd rátenni, tedd rá nyugodtan:)
9/10 A kérdező kommentje:
igaz :) köszi :D
2011. nov. 21. 19:09
10/10 anonim válasza:
A fehér nagyon szép összeállítás, de azt javaslom, hogy cserélgesd, mert egy idő után úgyis megunod. Én úgy szoktam díjugrató versenyeken.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!