Melyik sulit válasszam? (lovas)
Pontosabban; Ti mit választanátok.?
1. verzió: Kaptok egy lovat ballagásra, de a ló miatt gyengébb suliba /lovas/ kell menned, mert nem koleszos.
2. verzió: Nem kapsz lovat ballagásra, viszont mehetsz a jobb suliba, ami koleszos..
A koleszos megoldást nem szeretném lóval, szerintem értitek, hogy miért..
~~~~~~~~~~~
Valamint lenne egy olyan kérdésem, hogy normális, ha attól félek, hogy a lovamnak nem fogom tudni, hogy mikor kell féreghajtó, körmöltetés, egyéb oltások? Ezt honnan fogom tudni? :S
Én lóbolond vagyok, és ezért gondolt át amit most írok.
Abban igazuk van az előttem szólóknak, hogy ha nincs időd a loavadra akkor értelmetlen hogy legyen. Neked is és a pacinak is csak szenvedés. Én az első lehetőséget választanám, de neked kell tudni, hogy mit akarsz. Ha tényleg szereted az egész lovazás témát (direkt nem lovaglásnak írtam) akkor szerintem megéri az első verzió. Körmölni meg 6-8 hetente kell, oltások évente, féreghajtó asszem évente meg ugye ha dörzsöli a farkát akkor rendkívüli időpontban. Ha lovardában tartod akkor nem nagy kunszt. Csak tényleg ne hanyagold el ha már meg van. Az senkinek sem jó.
Remélem segítettem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!