Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Mennyire lett "divatlovasok...

Mennyire lett "divatlovasok lova" a fríz?

Figyelt kérdés
Úgy vettem észre, hogy a flancos, gazdag lókedvelők főleg frízt vesznek, ha értenek hozzá, ha nem nem. Valószínűleg az is nagyban közrejátszik, hogy a fríz ló nem olcsó. Inkább olyan beszélgetős kérdés akarnak lenni.

2011. nov. 15. 19:44
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

És mi van akkor, ha a lovassportokban nem jeleskedik annyira? Ettől még nem lehet csodálatos társa valakinek? Nem lehet jó ló, nem lehet a legkedvesebb barátja valakinek? Nem lehet vele lovagolni, terepekre járni, élményeket szerezni? Felétek csak az számít lónak, aki 180 cm-eket ugrik, vagy hiba nélkül végig ugra-bugrál egy komplett zenés kűrt?

Mi van akkor, ha a Fríz nem sportló? Mi van akkor, ha nem arról ír az összes lovas újság, hogy Frízek nyerték a világkupát, vagy az olimpiát, vagy az akármit. Attól még igenis lehet nagyszerű hátas, és egy Fríz is lehet csodálatos barátja a lovasának.

Nekem egy beteg lábú magyar félvérem van, sose versenyeztem vele, a lába miatt már soha nem is fogok... de ez kit érdekel? Attól még számomra ő a legjobb ló a világon!

2011. nov. 30. 14:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!