Fekete ló fehér, nagyon világos sárgás-barna sörénnyel?
Ez nagyon ritka, szerintem Magyarországon ilyet nem is fogsz találni, de amelyik fajtában esetleg előfordul:
Amerikai Saddlebred:
Morgan:
Sziklás-hegységi ló
De ezek amerikai, megfizethetetlen árú lovak, úgyhogy szerintem válassz valami mást, és ne lószín alapján. :)
"Jó lónak nincs színe", tartja a mondás.
Ne szín alapján válassz, az legyen kb az utolsó szempont, ami alapján lovat veszel. Az, hogy milyen kiállása, testi adottságai vagy milyen képzettsége van, sokkal fontosabb, hogy hozzád illő lovat tudj választani. A szín teljesen másodlagos.
Világéletemben jegytelen, fekete lovat szerettem volna, és mire odajutottam, hogy megengedhettem magamnak egy saját lovat, egy sárga színű, 4 láb kesely, hókás pacit vettem... Sose bántam meg, mert a színét leszámítva minden más szempontból Ő volt számomra az Igazi, ha érted, mire gondolok.
A Torikot kifelejtettétek:
Egyébként tényleg, ha nem vagy multimilliomos, akkor nem lesz ilyen színű lovad sajna...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!