R. I. P. Hickstead! Mit gondoltok a haláláról?
A világ egyik legjobb ugrólova tegnap elött délután a mennyei legelőre távozott. Leállt a szive. Mit gondoltok a haláláról? Miért állhatott le a szive?
http://www.youtube.com/watch?v=dD1MTECc-cY&feature=related
Sok ismerős azt mondja dopping lehetett. :( Viszont olvastam olyat is, hogy aortarepedés, ami tipikus mének esetében. Nem tudom, mi okozhatta a halálát, de abban biztos vagyok, hogy Lamaze mindent megadhatott annak a szépséges csődörnek, és ha doppingolt is - bár én személy szerint ezt kétlem, hisz Hickstead a Kentucky VB-n is szenzációs volt 1más után 4 pályán, szval nem lenne értelme egy ilyen csodát doppingolni - biztosan nem akart rosszat vele a lónak, az pedig 100%, hogy egy ilyen fantasztikus társ elvesztése - pláne ilyen hirtelen - nagyon a padlóra küldte a lovast.
Hickstead pedig nemcsak Lamazenak veszteség, hanem az egész lovas világ számára is, hisz mindenki ismerte és elismerte ezt a mént, aki 2010ben megkapta a világ legjobb lova címet - tudtommal eddig csak 1 ló, For Pleasure tudhatta magáénak. Hickstead fantasztikusságára mindig emlékezni fognak a lovasok, és büszkén gondolnak majd rá.
RIP Hickstead :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!