Hogyan tudom mellözni a helyzetet?
Figyelt kérdés
futoszárazásnál ágaskodik a ponim..vagy nekemakar futni.hogyan tudom ezt mellözni?mert ha odaütök neki ostorral vagy bármi nemnagyon zavarja.2011. nov. 5. 22:55
1/4 anonim válasza:
Mellőzni = figyelmen kívül hagyni.
A megoldás tehát: sz*rd le :D
2/4 anonim válasza:
az ostort mindíg tartsd egyenesen a faránál hogy ne jöjjön be. a futószárat emeld fel a válladig, és csak rá kontcentrálj. megérzi a ló ha mássan foglalkozol.
3/4 anonim válasza:
A pónik már csak ilyen kis szemétkedősek. Ha kikötnéd gumis kikötővel, kicsit a körre állítva, mindjárt nehezebben menne neki az ágaskodás és a támadópozíció.
Csak csattintasz az ostorral, vagy hozzá is érinted? Az én lovamat is hidegen hagyta az ostor, egész addig, míg hozzá nem érintettem a farához. Nem kell nagyot csapni vele, csak hogy tudja, ha nem megy, akkor megcsípi valami.
4/4 anonim válasza:
futószáron is ugyanúgy kell foglalkozni a loval mint ha rajta ülnél,az ostorral zárd be a fara mögötti részt és folyamatosan hajtsd előre ,soha ne oldalról közelítsd meg hanem mindig hátulról ,ha nem hagyod neki ,hogy szembe forduljon veled akkor nem fog ágaskodni sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!