Megsimogathatom egy idegen lovát?
Figyelt kérdés
Van amikor sétálgatok ilyen erdős, mezős helyeken, így túrázgatok. És van, hogy vannak lovak kint el kerítve villanypásztorral egy mezőn.
És oda jött az egyik ló, mert megálltam néni őket.
Ilyenkor megsimogathatom? Nem fog bántani?
Na meg, a gazdája örülni fog annak, ha látja, hogy simogatja egy idegen a lovát?
2011. nov. 5. 08:50
11/13 anonim válasza:
Kedves Kérdező. Nekem is van egy fríz csődöröm akit nagyon sokan megakarnak simogatni, de nem nagyon engedem. Mert általában aki megsimogatta az egyből rá akar ülni. Úgyhogy szerintem nem valami jó ötlet.
12/13 anonim válasza:
Pontosan..először simogatás..majd had üljön rá..majd tanítsd meg lovagolni stb. :)
13/13 anonim válasza:
11. válaszoló vagyok. Igen kedves előző válaszoló teljesen igazad van! :) valahogy az emberek mindig ezt akarják ha meglátják a frízem -_- meg hogy jaj de szép,jaj de cuki meg ilyenek.. aztán meg le se szállnak rólad és a lóról..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!