Van tisztavérű nóniusz 175-180 cm-es magasságban?
175-180cm magasságBAN nem létezik, mert a ló a földön él De 180cm magasságú bőven van. XD
Keresgélj, fogsz találni neked megfelelőt.
Apropó, miért pont nóniusz?
Nem belekötésnek szántam, viccnek, azért is tettem oda a végére hogy XD!
Nincs igazán jó tapasztalatom a tisztavérű nóniuszokkal, általában nem túl könnyen kezelhetők - biztos van kivétel - csak ezért. Meg nekem a kosorrával minden, csak nem szép, de ez persze egyéni ízlés kérdése.
Ha szép, nagy, rámás, fekete lovat szeretnél, a furiosok között is találsz ilyet és azok használati tulajdonságai tapasztalatom szerint sokkal jobbak.
Amúgy én kb. 172 cm vagyok, a furioso kancám bottal 176 körül van valahol (most teljesen pontosan meg nem mondom, hogy a kisbérim vagy a két furi kanca közül az egyik ekkora, mert mindhárman ekkörül vannak magasságban), ez már elég durva magasság egy lónál. Szóval szerintem a te magasságodhoz ha "csak" 170 centi az a ló, az is elég. Szerintem ne feltétlenül a magasság alapján keress - persze ne valami besült törpét vegyél - de azokat a használati tulajdonságokat figyeld, amit te szeretnél egy lóban megkapni. A magasság másodlagos.
Elnézést, ha túlreagáltam. :)
A furioso-k nekem is tetszenek. Köszönöm, hogy írtál és megosztottad velem a tapasztalataidat. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!