Hogy akadályozzam meg, hogy elvigyen a vállán?
Igazából én is így vagyok most az egyik lovammal , vagyis tükörképként viselkedik....még nem jöttem rá miért, de az biztos hogy csak elem csinálja, tesóimmal nem , ezért gondolom hogy gonoszkodik.....
Megoldásokat én is örömmel várom...
És bocsi hogy nem tudok segíteni....
Nem szórakozok, szerintem teljesen érthető a kérdés.
A LÓ, amin ülök, ÉN ülök, az ha bal, azaz BAL kézen haladunk(amikor a bal kéz esik a pálya közepe felé) elvisz a vállán, azaz nem azon a vonalon megy, amin én akarom, hanem enyhén balra néz (balra van állítva) és jobbra megy.
És igen, én ülök a LOvon.
Ennén gyp-sebben már nem tudom megkérdezni. De aki nem érti a kérdést, az úgyse fog tudni válaszolni.
Az csak jó hogyha befele néz, azt jelenti, hogy belső állításban van. Elvileg minden belovagolt lónak belső állításban kellene lennie, magyarán meghajlítva, nem pedig kitekeredve. Örülj neki, és még mindig a 4 éves csikómmal a belső állítással szenvedek, állandóan ki van tekeredve.
Jobb kézen be sem akar ugrani vágtába.
ügetésben, és néha lépésben is.
Az egyenesre állítást majd megpróbálom, hátha segít.
köszönöm!
Azért még várok 1-2 tanácsot :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!