Miért eszik a lovam inkább szalmát mint szénát?
Figyelt kérdés
ottvan elötte a széna, de ő szalmát eszik... (nagyon jó minőségű szalma van alattuk, és minden ló eszi) de az enyém zabálja. (most vittük új helyre.) szerintetek miért? kezdek megijedni... van rá okom?2011. okt. 5. 20:46
1/11 anonim válasza:
Van bizony, mert be kólikázik ,és hivhatod a dokit az ameik annyira eszi veszélyes valami megoldást kell keresned ,minnél hamarabb.
2/11 A kérdező kommentje:
most volt nála doki, azt mondta hogy ha iszik rá akkor nincs gond... ha nem iszik eleget akkor viszont van...
2011. okt. 5. 20:53
3/11 A kérdező kommentje:
forgács kéne alá nem?
2011. okt. 5. 20:56
4/11 anonim válasza:
nem feltétlenül de kirakhatnád napközben karámba ahol jobb lenne a közérzete is..
5/11 A kérdező kommentje:
nem olyan a lovarda :S reggel megy fél órát jártatógépben és délután meg lelovaglom
2011. okt. 5. 21:05
6/11 anonim válasza:
Esetleg lovardát nem tudsz váltani? Legelni mikor tud karámban? Túlzásba ne vigye, mert beteg lesz.
7/11 A kérdező kommentje:
most váltottam lovardát:/ és nem nem fogok, most nagyon jó helyen vagyok...
2011. okt. 5. 21:21
8/11 x) válasza:
Rossz(abb) minőségű szalmát kell alárakni. Talán azt nem eszi meg. Egyébként a bezártság meg az unalom miatt csinálja. Az én lovam is csinálta mikor nagybátyámnál volt bekötve a csikójával egy üres istállóba.
9/11 anonim válasza:
ha nem olyan jó minőségű és megeszi akkor csak forgács de nem biztos hogy az istálló tulaj megengedi..
10/11 anonim válasza:
Az a jó lovarda, ahol jártatógépben kínozzák a lovat reggelente és semmi karám, semmi legelő???? Nem szeretnék a lovad lenni...
Ha a ló a szénát nem, de a szalmát föleszi, akkor komoly gondok lehetnek a széna minőségével. Az én lovaim is szálalják a szalmát a boxban, de csak akkor, ha már elfogyott a szénájuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!