Miért tapasztalható teljesítményingadozás lovagláskor?
kimondtad. hangulatváltozás. lehet hogy észre se veszed.lehet egyik nap végre rájöttél az ügetés ritmusára, de másnap már belül izgulsz hogy meg tudd megint csinálni. vagy épp rosszkedvü vagy,megérzi a lo, vagy ha félsz valamitöl. vagy épp menstruálsz(ha lány vagy)
de ha a ló már máshogy lép mint tegnap akkor az is befolyásolja. föleg kezdöknél.
majd ha rutinos leszel jobban megmaradnak. én nemrég voltam terepen, 3 év kihagyás után. addig lovat se láttam. nem vagyok profi, mondjuk ugy hogy fennmaradok a lovon.vágtában is. de a stilusomon van mit csiszolni. nagyon féltem remegtem mert olyan rég volt.de mindne szuper volt és ugyanott folytattam ahol abbahagytam. jo érzés volt.ez olyn mint a bicikli. egyszer megtanulod, 10 év után is fel tudsz rá ülni.
Nagyon jól tudom, mit írtam le! Nem a lovat/lovakat okolom, ha nem úgy megy valami, ahogyan szeretném. A második válaszadóval értek egyet: bennem van még biztosan némi szorongás, izgalom, arra való törekvés, hogy jól csináljam, mert mindig törekszem a maximumra! A sok rutin majd segít!
Köszi a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!