Valami infót Secretariatról?
Kincsem 54 futamból 54-et nyert. Nem lehet tudni melyikük a jobb. Ez azért függ attól is hogy Sec. milyen erős mezönyben futott.
Azért arra kíváncsi lettem volna melyikük az erősebb a pályán ha összekerültek volna. :-)
Én is azt gondolom, hogy jól elcseszték csóri lovat.
Ha a megfelelő kézbe kerül, és nem csak az üzletet látják benne, akkor lehetett volna csodaló..... :-(
Őőőőő....
Szerintem nem éppen óvják. :-(
Alapból szar patái vannak. Erre betett neki hogy összevissza kezelgették, meg elcseszték. Meg erőltették, hogy márpedig futia kell. Meg is lett az eredménye. Közelharcot vívtak az egyik versenynél mire sikerült beállítani a startgépbe.
Már a futástól is elment a kedve szerencsétlennek.
Sajnos Dosi nem más csak üzlet. :-(
1. Secretariat Triple Crown győztes,31 hosszal nyerte meg a Belmont Stakes-t,a rekordja még ma is megvan.Állìtòlag több mint 400 csikoja lett,és 19 évet élt.
2.Nincs az a magyar ló (sőt egy ló sem) amelyik lehagyta volna az új tréning-módszerének köszönhetően.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!