Járnátok úgy lovagolni, hogy cserébe istállómunkát végeztek?
Egyszóval nagyon rosszul esett, hogy semmibe vesznek.
Van ott egy másik lány is, aki úgy van, mint én, csak egy másik embernél. Ő segít lelovagolni az ember lovaot (legalább ül lovon) és néha trágyáz és etet. Vele is úgy beszél a hapi..., hogy a kutyával is szebben, pedig az a lány állatorvos lesz.
Ilyen esetben gondold át mindig fordítottan a dolgot:)
Mintha te lennél a lovardás hellyében:)
Én ezt gondolnám, ha nálam melóznál:
"Tökéletes parti vagy mert ingyen munkát végzez 5 napig, utána meg felengedlek valamelyik lovamra egy kicsit, ami nekem nem kerűl semmibe.
Nyilván az a vendégem áll az első hellyen, aki fizet nekem, így te csak a szabad lovat fogod megkapni, amikor van rá lehetőség.
Tökéletes, szeretem az ilyen lómániás, lelkes embereket, ez baromira praktikus!"
Így van! :(
De rettentően szeretem a lovakat és nagyon lelkiismeretes vagyok, ha nem mondják, hogy menjek délután, akkor nem is megyek. Egy ideig mondták, mentem is, de a második nyáron már csak megkérdezték (kb 5ször), hogy feljössz? Mondom, feljöhetek, lesz szabad ló?
Válasz: Hát ha nem akarsz nem muszáj.
Persze ha egy napot nem voltam, mert papírügyeket intéztem, az már számon lett kérve.
Kérdező... kell ez neked?
Most őszintén, hagy már őket a sunyiba, én elhiszem, hogy szereted a lovakat, de ne hagyd magad megalázni.:S
Háát, én aztán stílszerűen lófxt se konyítok a dologhoz, de ez sztem akkor kihasználás, ha valaki már télleg továbblépett egy szintet. Ahhoz, hogy hozzászokj a lovakhoz, és ne félj tőlük, meg láss sok csodát, ahhoz mindenképpen szükséges a gályázás, pont úgy mint a mestereknél a szerszámok ganézása.
De utána nem szabad itt megrekedni, tovább kell lépni, ha máshogy nem, máshol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!