Mi a véleményetek a két elpusztult lóval kapcsolatban?
A Nemzeti Vágtán két ló is ott futott utoljára.
Az egyiknek a patája szakadt le a másik meg lógó belekkel futotta le az utolsó köröket.
Ez számomra érthetetlen, és mélyen felháborít, hogy pusztán a szórakozásunk miatt két állat is a halálát lelte. Mi ez? Visszamegyünk a középkorba? Lassan vissza fogják állítani a bikaheccet meg a kutyaviadalokat.....
09:45 Teljesen igazad van!! Oké, hogy nem csak a szervezők hibája, na de könyörgöm.. Gondoljatok már bele, hogy egy TAPASZTALATLAN lovasnak mondhatsz amit akarsz, elhiszi..(nem tudom, ti lovagoltok e, de gondolom igen.. Amikor te sem rendelkeztél sok tapasztalattal te is a tapasztaltabbnak hittél, nem??? DE!!!) Ha a szervezők rábólintanak hogy "biztonságos" úgy is elhiszik... A lényeg, hogy ott a gyönyörű Kincsem Parkunk, ami ugyan úgy a MIÉNK!!!! Az miért nem felel meg??? Szégyellhetné magát az összes szervező, hogy ilyen bizonytalan pályán hagynak elindulni bárkit is!!!
07:04 voltam.
07:07-es: aki bármilyen fajta kólát iszik, az elsősorban magát gyilkolja szépen lassan, hahaha
valahogy nem kívánom a cukros, szénsavval dúsított műanyag sz@rokat, és így én is jól járok, meg a lovak is :D
bocs az offért
09:59
sajnos ez nem lehet mentség :(
Egyáltalán NEM értek azzal egyet, hogy a pályán is előfordulhat baleset!
NEM! Nem fordulhat elő egy pályán, hogy kiáll, belelóg egy vasrúd a pályára amibe akár a lóvas lába is bele akadhat. Jelen esetben nem a lovas lábát kaszabolta le, hanem a ló hasát vágta fel!
És NEM fordulhat elő az se, hogy egy tenyésztésbe állított mént egy hetes tréningel küldök versenyezni!!!
Az viszont más kérdés, hogy direkt versenyzésre kialakított pályán előfordulnak balesetek, DE korntsem ilyen okokból ami ELKERÜLHETŐ lett volna!
Tudom, hogy nem ide tartozik, de tavaly a pónifutamban az egyik lányt úgy mellkason könyökölték direktből, hogy megrepedt a bordája... Szóval azt hiszem, hogy ott arról szól, hogy csak a győzelemért hajtunk...
Szégyen ami ott zajlik, de ne fedjétek " Magyarország Én így szeretlek!"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!