Mikor kaptatok/vettetek lovat?
Figyelt kérdés
Szeretnék egy lovat (majd), de addig is gyűjtögetem a tapasztalatokat. Még mindenképpen várnék addig, amíg nem tudok ugratni, most a terepen vágtázásnál tartok. Sokszor olvastam, hogy valaki még azelőtt kapott, hogy tudott volna.
Meddig érdemes várni?
2011. szept. 17. 11:15
11/12 anonim válasza:
Attól függ, mert most már vehetnél olyan lovat, aki megbízható ( 7-10 éveset, bár vannak olyan 12 éves lovak is, akik nagyon tüzesek), nyugodt és akkor el leszel vele, de ha mondjuk 1 év múlva már sokkal jobban lovagolsz, ugratsz nagyobb akadályokat, akkor " kinövöd" a lovad. Tehát ha versenyszinten akarsz lovagolni, akkor még tanulj és kicsit később vegyél egy ügyes, jó lovat, akivel most még nem tudnál mit kezdeni. Ha viszont csak hobbi célra akarsz, terepekre menni, kisebb ügyességi versenyekre, vagy kisebb ugróversenyekre menni, akkor már most is vehetsz. Annak sok értelme nincs, hogy most veszel lovat, aztán egy év múlva versenyeznél valami komolyabb lóval és ezért már vehetsz is egy másikat. Nálam így volt ( a szüleim miatt... ) és a mostani a negyedik lovam 5 éven belül, de végre én döntök arról, hogy mi lesz vele és őt már ugyan nem adom el.
12/12 anonim válasza:
Én a lovaimon tanultam lovagolni :D mikor megkaptam őket akkor még vágtázni sem tudtam... mindenki irigyvolt hogy bezzeg ő még lovagolni sem tud és két lova van... 2éve kaptam őket és már B/3-as pályákat nyerünk :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!