Kengyel? Segítség. (lent)
A jobb sarkamat nem tudom lenyomni a kengyelbe. Még egy kicsit se, teljesen fent van. Ez most hosszú, hogy miért meg más történet. Lényeg, hogy nem tudom lenyomni, Ha sportcipőbe lovagolok akkor tövid belecsúszik a kegyelbe, ha lovahlócsizmába/cipőbe akkor is belecsúszik.
Mostanába már kengyel nélkül lovagolok. Mert ha belesúszik és ha pl. megijedt a ló én meg leesek hát nem szívesen "szántanám" fel a földet. Meg kengyel nélkül nem igazán jó.
Tudtok valami tippet?
Vagy esetleg próbáljam ki ezt? [link]
A bal lábbammal nincs gond, a sarkamat letudom nyomni.
Szerintem megpróbálhatod a távlovas kengyelt.
Ez segít, hogy ne csússzon bele a lábad a kengyelbe.
Köszi a segítséget!
amúgy 3 éve múlt, hogy lovagolok.
Figyelj már, utolsó le tudná nyomni de gondolom történt valami a lábával, vagy valamilyen betegsége van (vagy nem?) és nem mindenki lovagol edzővel, merthogy az a "drága és nagyzoló." Az a lényeg hogy jól érezd magad közben és egyszerre létezzetek a lóval. Látnád nagybátyám milyen pocsékul lovagol technikailag (magától tanult meg lovagolni) de mégis ő a legjobb lovas akivel valaha találkoztam a lovai pedig imádják. Ennyit erről.
És mivel fölismerte a problémát nyilvánvalóan próbálja korrigálni de nem ép lábbal elég nehéz. Tudom mert lovagoltam már törött lábbal, nem olyan egyszerű mint hiszed.
19:47 - Hát így születtem,hogy az egyik lábam sokkal gyengébb. Sokszor fáj, volt,hogy ráálni alig tudtam.
És lassan közeleg az első vágta.. szerintetek,hogy oldjam meg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!