Hogy kell fogni a segédszárat, melyik ujjnál stb?
a kisujjad és a gyűrűsujjad között vezeted ki. Próbálok linkelni egy jobb képet, hátha látszik:
Egyébként ha elkezdesz segédszárral lovagolni, először kérd az edződ segítségét. A segédszár tapasztalatlan lovas kezében olyan, mint majom kezében a borotva.
nem.ez nagy kantár.
a sima szárat vezetjük ki a kisujj és a gyürüsujj között. a segédszárat fölötte. ezt mondták. igaz!!!?
gondolom a vejrotere gondolsz azt ugy kell ,hogy a vejrotert a kis ujad és a 4. ujad között fogod a szárat pedig a 3 .és a 4. ujad között,legalábis én igy szoktam.
elég hülyén fogalmztam meg de azért remélem érthetö.
első válaszoló. nézd meg a képet amit linkeltél. És nézd meg még alaposabban...
A sima csikózabla szára jön kis és gyűrüsujj között be, majd mutató és hüvelyk között ki.
A feszítő (vagy nem nagykantás esetében segédszár) a középső újj tartja.
A mutatóujjal a képen a másik két szárat fogja. Szerintem.
A kis és gyűrüs között vezeted, akkor pont h ott adod az erőteljesebb segítséget.
Egyébként tényleg többféleképpen lehet, a lovasakadémia sorozat egyik ktetében elég hosszan van részletezve.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!