Milyen kobakotok van? Mennyibe került? Mennyire jó?
sokan vannak akik nem viselnek védőfelszerelést. lehet hogy eddig még mindig megúszták, szerencsésen estek. de nekem az a véleményem, hogy ha van rajtad kobak és gerincvédő azzal nem veszítesz semmit, de ha nincs és rosszul esel, akkor azért már elég nagy a tét. 3 és fél éve lovagolok, eleinte mindig nyaggattam anyuékat hogy hagy lovagoljak legalább a gerinvédőt mellőzve, de nem engedték. aztán nemrég megvolt az első esésem, nem tört össze semmim és egyáltalán nem fájt, pedig rendes - 165-170cm marmagasságú lóról estem. azóta megértettem hogy tényleg megéri viselni..
én 3éve vettem kobakot, a márkáját nem tudom, 10.000 Ft-ba került.
Ez a válasz 25%-ban hasznosnak tűnik.
A válasz írója 50%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: 09-12 22:50
jót nevettem! bár inkább sírnom kellett volna, de nembaj, te vagy rá az élő példa, hogy szükséges a kobak, nyilván te már estél FEJRE párszor, gondolom ennek tudható be az igazán magas intelligenciára utaló válaszod:DD
egyébként nagyon kezdő vagyok, de gondolom, ha csak köröket rovunk ügetésben, nem eshetek akkorát, mintha terepre mennék vágtázni és mindenféle fa meg miegymás is képbe jönne. persze különleges esetek vannak:D szóval csak ezért írtam oda, hogy kezdőnek..
igen, régen nem hordtak, ezzel egyet is értek, de régen kocsi se volt, gyógyszer se stb. lehet nem a legjobb hasonlat, de akkor most járjunk gyalog? ha már van kobak, akkor inkább felveszem, mint hogy ne...
egyébként köszönöm mindenkinek az értelmes válaszát! azért is érdekeltek az árak, mert attól félek, hogy olcsó húsnak híg a leve .... de kitudja:D..
Én angol használt boltba vettem,de hibátlan. Mivel kilósruha
elég olcsó volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!