Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Szerintetek ki próbáljam a...

Szerintetek ki próbáljam a vágtát? Mit gondoltok?

Figyelt kérdés

4 éve lesz, hogy lovagolok. De csak ügetek, mivel a lovardába sajnos nem foglalkoznak rendesen az emberrel, más lovarda meg nem nagyon van, csak ilyenek.

Az egyik ismerősünknek van egy lova. De most van belovaglás alatt. Én már párszor ültem rajta léptem,ügettem futószáron. Szerintetek ki próbáljam a futószáron a vágtát?

Más már vágtázott rajta, nem bakkolt meg semmi. Szépen vágtázott.

Mi a véleményetek?

2011. szept. 4. 11:14
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

Hát volt aki szőrén vágtázott rajta, nem bakkolt, nem ugrált.

És a lovas akkor vágtázott kb. 5x-re.

2011. szept. 4. 12:35
 12/19 anonim ***** válasza:
az attol függ ,hogy hány éves a ló meg ,hogy mit takar nála az ,hogy belovaglás alatt mert mondjuk ha egy 3éves csikorol van szó ara olyan lovast kell ültetni aki nem pattog a hátába ,elsöre egy idösebb loval kell megtanulni vágtázni mert egy rossz élmény örökre eltudja vinni a lovat a "rossz irányba" ha belovaglás alatt történik vele.
2011. szept. 4. 12:45
 13/19 A kérdező kommentje:

3,5 éves. Nyílván nem köröket akarok vele vágtázni és nem is full vágtába.

Hanem pár vágtaugrást, hogy tudja, hogy milyen is.

2011. szept. 4. 13:13
 14/19 A kérdező kommentje:
*tudjam
2011. szept. 4. 13:21
 15/19 anonim ***** válasza:
az tök mindegy ,egy 3,5 éves lonak az a lényeg hogy még ki kel egy kicsit könyiteni vágta közben nem szabad terhelni a hátát,meg kell tanulnia hordozni a sulyt,elsö vágtára szerintem ne ezen a lovon probálkozzál de rádbizom csak egy jó tanács volt részemröl.
2011. szept. 4. 13:25
 16/19 anonim ***** válasza:
68%
Legyen világvége ha nem igaz hogy próbáld ki!!!Én 3 éve lovagolok és már mikor elkezdtem a második hónapban lovagoltam egy olyan lovon aki ugyan már be volt lovagolva de szokott bakkolni.szóval mindenképp!Élvezni fogod4
2011. szept. 4. 15:02
 17/19 anonim ***** válasza:

Nyulbarátnak igaza van, belovaglás alatt álló lónak ISZONYATOS egy tök kezdő!!!! Egy életre elrontjátok! Ha kicsit is szereted a lovakat, ne tedd!!

Azzal meg ne etess már, hogy egy lovardában nem lehet vágtázni tanulni! Akkor ott mindenki csak üget? Ekkora marhaságot életemben nem hallottam...

2011. szept. 4. 17:39
 18/19 A kérdező kommentje:

17:39 Ki etet? ;) te nem ismered a lovardát ;)

ahova 1,5 évig jártam ott csak léptem a lóval, 3x (!!) ügettem futószáron a 1,5 év alatt.

Aztán váltottam.

Itt meg nemengednek vágtázni mert mindig kitalálnak valamit amivel lerázhatnak.

Különben meg nem hiába hagyták ott mások is a lovardákat, meg aki ott is maradt az inkább bértartó vagy már versenyez vagy tud vágtázni,ugratni.

2011. szept. 4. 18:38
 19/19 anonim ***** válasza:
Próbáld ki!
2011. szept. 5. 15:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!