Fríz lovat az is vehet, aki nem akar versenyekre járni?
Láttam már hasonló kérdést itt, az andalúziairól, és azt szeretném kérdezni, hogy a fríz ló milyen szakágban lehet használni. Lehet az nélkül is tartani, hogy valaki versenyezne vele?
16/L
Miért ne lehetne tartani? -nem is értem, hogy lehet ilyent kérdezni...
Sportkocsim van, még sem járok vele versenyre...
Csak akkor vegyel BARMILYEN lovat, ha felelosen tudod tartani. Nem a versenyzes/nem versenyzes a lenyeg, hanem a hetkoznapok, a tartasa. Es ez nem csak az etetest jelenti - b'r az is jelentos osszeg - hanem az allatorvosi, pl vakcinak, vagy patkolas havonta stb. Es akkor meg nem lett beteg...
Azt mar meg sem emlitem, hogy ha lovad van, LEGALABB 1-2 orat (de inkabb tobbet) vele kell lenni, jartatni pl, vagy rendberakni a helyet, es a lo tarsas leny, igenyli a torodest.
Ha nem tudsz raaldozni havi 50ezret legalabb (de inkabb tobb), es napi tobb orat, se karacsony, se husvet, se kethetes nyaralas - a kovetkezo 20 evben!!! - akkor inkabb ne tarts lovat!!!
Csak akkor vallalj be BARMILYEN allatot, ha felelossegteljesen tudod JOL ellatni.
Igaza van a 2. hozzászólónak. Nekem is van lovam, és tisztában vagyok mindezzel. (Csak hobbi szinten van lovagolva.)
Egyébként tarthatod csak hobbiból, de ő nem egy plüssló, akit ha megunsz a polcra teszed!! Jól át kell gondolni, hogy biztosan szeretnéd e és ha igen, akkor készen állsz e a feladatra:) Mondjuk az biztos, hogy rengeteg gyönyörű percet ad a törődésért és a szeretetért cserébe!!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!