A tinnyei lovardával kapcsolatban milyen tapasztalataitok vannak?
én egyik nyáron voltam a táborukban, interneten találtam rá, igértek egész napos lovazást, napi 2szeri lovaglást, pingpongot, íjászatot, strandot és még egy jópár klassz dolgot..mindezt 5 napra, 30ezer forintért. egész jónak tűnt, el is mentem. csak hogy semmi sem volt úgy ahogy azt képzeltem..a lovak nem istállóban voltak, felügyelet nélkül nem lehetett oda menni a bokszokhoz sem. egy párszor sikerült odahívni valaki illetékeset, hogy meg legyen a felügyelet, de szó sem volt egész napos lovazásról. osztálylovaglás volt, reggel és délután, alkalmanként 15 perc. 1 nap úgy zajlott hogy reggel 7-8körül keltünk, megreggeliztünk, aki akart segített a reggeli etetésben. aztán lovaglás. utána ebédig nem nézett ránk senki, majd ebéd után megint lovaglás, aztán egy újabb nagy szünet. aztán vacsora után - ami 6óra körül volt - legközelebb csak másnap reggel találkoztunk felnőttel..arról nem beszélve hogy volt 2 kutyus szabadon, akik állítólag már nem egyszer haraptak meg gyerekeket. persze azért tanultam néhány új dolgot a lovaglás terén..
nekem ennyi a tapasztalatom, árakat nem tudok, de ezek után nem hinném hogy engem nagyon érdekelne..:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!