Hogyan csináljam a csatlakozást?
Nos, többféle módszert is kipróbáltam, de egyik sem volt hasznos...
Valahol azt olvastam, hogy álljak a lóval szemben, és nézzek a szemébe, ezzel azt üzenve neki, hogy nem jöhet közelebb. Kb. leszarta a ló, hogy a szemébe nézek, sőt, még oda is jött... :') Szóval ez a módszer az alapoknál fellegzett be.
Aztán megpróbáltam vezetőszárral elhajtani magamtól, majd tovább hajtani a lovat.
Különböző lovaknál, különböző reakciók:
1.) Berohant a sarokba, ahonnan aztán nem lehetett kihajtani, mert nagy sanccal rúgásban lett volna részem
2.) Bakolt, ágaskodott, többször is elkezdett felém rohanni, mintha meg akarna támadni, egyebek
Mit rontok el? :(
Már csomót olvastam róla, és láttam is videón, és mindent próbálok úgy csinálni, ahogy mondják, a lovakból többniyre mégis ellenségeskedést vált ki.
ILLETVE volt egy alkalom, amikor ostorral hajtottam, akkor már ügetés közben volt, hogy letette a fejét szinte a földig, jelezve, hogy 'behódolt', stb, aztán amikor vártam, hogy odajöjjön, kb. le se szarta a fejemet, sétált tovább mintha ott se lennék /:
És bármennyit hajtottam, végül mindig ez lett az eredmény.
Légyszi ne hurrogjatok le, én csak meg szeretném tudni, hogy nekem miért nem megy xS
ELŐRE IS KÖSZÖNÖM!
Hát de nyilván azért kérdeztem, mert nem akarok elmenni egy tanfolyamra, ami nem kevés pénzekbe kerül. :)
nehogy azt hidd, hogy mindenki, aki csatlakozott a lovával, az elment egy tanfolyamra...
Előző előtti: Köszi, csak hát azért tényleg ki szeretném próbálni, legalább egyszer, egy sikerélménnyel. :)
[ettől függetlenül zöld kéz]
Köszönöm szépen!
Sajnos elég nagy baj, hogy mifelénk nincs lekerekített karám :( Így hány százalékkal csökken a sikeresség?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!