Budapesten melyik Decathlon áruház van a legközelebb a Nyugatihoz?
mindkettőtöknek köszi a választ !
második, igen, tömegközlekedéssel kéne, és nekem is eszembe jutott a kérdés kiírása után hogy lehet inkább azt kellett volna, hogy melyik vonatállomás esik közel.. az a baj, hogy én egyedül nem nagyon merek ennek nekivágni, mert oké, hogy 17 elmúltam, de én ott úgy érzem magam mint egy forgatagban vagy nem is tudom :D( egyik legjobb barátnőmék odaköltöztek, régebben nyáron pedig sokat voltam ) apa meg nem akar felkísérni... szóval ezért kérdeztem , hogy hogy lenne a legegyszerűbb.. lehet jobban járok ha megveszem itthon drágábban a dolgot..
Első vagyok, tehát Dunakeszi.
Nyugatitól így a legegyszerűbb: vonattal Nyugatiból, Dunakeszi Alsó állomáson leszállsz és oda sétálsz(de elég sokat kell sétálni)
Vagy pedig: metróval elmész Újpest Központig(végállomás) és ott felszállsz a 104-es buszra és annak pont Dunakeszi Auchan a végállomása, ahol a Decathlon is van. De figyelj, nehogy a 104A-ra szállj, mert az nem jó neked.
Én a budaörsibe szoktam járni, lehet h a másik neked közelebb van, de azért elmondom, h tudj válogatni.
Nyugatinál felszállsz a 6-os villamosra, elmész vele a móriczig, ott átszállsz a 40-es buszra, és az nem messze áll meg a dechatlontól.Ez több mint egy óra.
köszönöm, hogy leírtátok! :)
szerintem szombaton nekivágok:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!