Arab telivér vagy Akhal Teke?
Hát az első kommentelő nagyon értelmes ember lehet, hasonló véleményem van róla, mint neki a lovakról...
Én csak az arabról tudok nyilatkozni, vigyázni kell velük, mert pörgős lovak nagyon. Telivér betegség az agyasság, néha már nem az erejük viszi őket, hanem az agyuk. De amúgy szeretem az arabokat, én egy 24 éves arab telivéren tanultam meg vágtázni, nem semmi élmény. Kényelmesek nagyon, kis termetűek, nagy súlyú embereknek nem a legjobb lovak. Az akhalról azt tudom h Ópusztaszeren van egy ménes, de különben nem ismerem ezt a fajtát. :/
Az Arab telivér nagyon temperamentumos, kitartó, pörgős, nagyon jó mozgású és kecses, és izgalmassá teszik a vágtákat.
Az Akhal - Teke pedig: hihetetlen életerővel és keménységgel bír, és nagyon jó a sivatagi körülmények között. Jó versenyló és terepre is kiváló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!