Volt már olyan, hogy megharapta a ló akezedet, miközben etetted?
Nem merem kézből etetni a lovakat, attól félek, hogy megharapnak.
Veletek történt már ilyen?
Nekem egyszer a hüvelyk ujjamra harapott a paci. Természetesen sz én hibámból kifolyólag történt az eset. Markoltam a répát és elfordultam, beszélgettem. A ló pedig kiszolgálta magát. Csak arra lettem figyelmes, hogy fáj az ujjam, csillagokat láttam. De aranyos volt, ahogy érezte, hogy nem ehető a dolog, elengedte.
Tényleg az a kézből való etetés titka, hogy nyitott, kifeszített tenyérrel add az ennivalót, és persze összeszorított ujjakkal.
Hát, ha olyan etetésre gondolsz, mint jutifali, gyümi, esetleg marék fű, akkor húú, hányszor xD
Egyik nemrég történt, még meg van a nyoma, a lónak ajándékoztam a fél kisujjam xD Kivittem legeltetni, aztán heccből én is téptem neki egy kis füvet, odaadtam, de olyan szerencsétlenül, hogy ott maradt a kisujjam :'D Amikor ráharapott, és megérezte, hogy hát ez nem valami zamatos, persze egyből elengedte, rendes kis pofa volt, és csak én voltam a hibás. :)
Annyi volt, hogy csúnyán bevérzett az ujjam, de tíz perc múlva a kezdeti fájdalmak ellenére már semmit sem éreztem, csak csúnya volt.
De ne félj, ha nem vagy olyan hülye, mint én, és szigorúan a betartod a "Csak nyitott tenyérből!!!" mondatot, akkor nem lesz gond. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!