Csődőr lehet vagy nem? Falabella
Figyelt kérdés
van egy falabella pónim,de nem tudjuk hogy hány éves.a volt tulajdonosa azt mondta hogy ki van herélve,de nem ugy néztek ki mint akik költenének ilyenre... egy kupec azt mondta a fogai alapján hogy kb 2 éves lehet,és hogy a póniknak később száll le a tőke meg ha kilett volna herélve akkor látszana egy kis vágásnyom....meg ugyviselkedik mint egy csődőr. rúg,csíp,harap,ágaskodik,. aki tudja hogy a póniknál hogy van ez.. az irjon.2011. aug. 22. 18:09
1/6 anonim válasza:
ismerek olyan heréltet,amelyikrúg,csíp és harap is,tehát ez nem csak a ménekre igaz,kancánál is láttam már,de hogy mén-e azt meg kell néznetek más módszere ninc
2/6 anonim válasza:
gondolom ha most vettétek akkor megnézeted egy állatorvossal (féreghajtás vérvétel)stb legaláb is uj ismeretlen loval ez lenne az elsödleges teendö az orvos megtudja mondani.
3/6 anonim válasza:
Kizárt, hogy az falabella (tekintve, hogy pár van belőle az országban, marha drága, és nem igazán a "semmi információ" kíséri), az shetlandi póni lesz, szépen átvágtak.
Egyébként ami csődörként viselkedik, az csődör, a herélt nem pattog.
4/6 A kérdező kommentje:
utolsó hozzászólónak!
ami nekem van póni nem shetlandi póni hanem falabella.
lehet hogy drága de futja rá, és nem vágtak át!
2011. aug. 22. 22:44
5/6 Gamel9 válasza:
Sajnos tényleg átvágtak! Nagyon örülök, hogy neked futja rá, de Te magad írtad, hogy akitől vetted annak herélésre sem futotta akkor vajon hogyan vett volna falabellát amelyből a világon is csak pár száz van. Shetland lesz az, miért zavar? Helyes pónik.
6/6 A kérdező kommentje:
már lényegtelen a kérdés,már eladtam rég a pónit,és csődőr volt,csak még nagyon fiatal
2013. jún. 12. 10:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!