érdemes megvenni, vagy még ne? ( magyarázat lent )
szóval kb. 2 hét múlva mennék lovagolni. ( 3 éve nem ültem lovon, korábban voltam pár futószárazáson, kétlem, hogy abból maradt volna meg bennem valami tudás :D )
azt üzente az edző , hogy bőr cipő legyen sarokkal, semmiképp sem edzőcipő.
szóval néztem neten lovaglócipőket, de ami 7 ezer azis gumi... az baj lenne ha gumiból lenne? csak kicsit félnék így odaállítani, ha jól tudom amúgyis díjugrató meg minden, nem akarom magam már az első alkalommal elásni :D ..
csak én olyan vagyok, hogy ha valamiben nem vagyok jó / vagy nincs szupertehetségem hozzá stb. akkor nagyon hamar feladom..
vélemény? :/
A gumi is teljesen megfelel a funkcióknak, főleg, ha kezdő vagy. De egyébként szerintem rá se kell nagyon gyúrni erre a bőr cuccra néhány évig, sőt, még akkor is teljesen jó lesz a gumi lovaglócipő lábszárvédővel, amikor az első versenyeidre mész x)
Úgyhogy fogalmam sincs miért kell neki bőr, vedd meg nyugodtan a gumit, az sem véletlenül LOVAGLÓ cipő. Ráadásul azt szerintem nyugodtabb szívvel strapálhatod, mint a bőrt. :D
LoL, láttátok a reklámot?
Nyári gumi akció xD [első hozzászólásom alatt]
Egyébként érdemes szétnézned lovasok.hu-n az apróhirdetések között, ott azért tényleg jóval kevesebbet kell kiadnod bármiért is, mint boltban vásárolva. :)
Én már több mint két éve nem vásárolok lovas boltban, mégis eddig mindent meg tudtam szerezni, amit szerette volna :D
köszönöm szépen a válaszokat !
igen, én is így gondolom, hogy még felesleges. Meg, hogy kitudja, hogy fog menni :D a pacikat imádom, szóval amiatt biztos kitartanék, de ha béna leszek..
akkor szerintem a gumis mellett döntök, csak mégis aggódok, hogy le fog szólni.. mondjuk nem mondta, hogy lovaglócipő legyen a cipő, csak h bőr , és sarkas.... ( hm.. nem sok ilyen utcai cipővel találkoztam mostanság.. :D:D ) egyébként most mennek ki külföldre azért fogok csak tudni 2 hét múlva menni, meg elég felkapott egy hely.. úgyhogy remélem nem leszek parasztnak titulálva ...
köszönöm a jótanácsaitokat :))
Ha parasztnak leszel titulálva, vagy lecsesznek, mert huhha, a 20 ezres bőr cipő helyett meg merted venni a negyed annyiba kerülő gumit, akkor azzal a lendülettel válts szerintem helyet, mert akkor ott valószínűleg minden mással kapcsolatban is így állnak, és csak a pénzt akarják kihúzni belőled. :)
Mondjuk ha egy rendes hely, szerintem még mindig nem lesz belőle gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!