Gondolkoztatok már azon, hogy milyen lenne lóval bejárni az országot?
Figyelt kérdés
2011. aug. 17. 15:00
1/9 anonim válasza:
Ja. Rögtön azután, hogy megnyertem a lottót, és többet nem kell dolgoznom majd visszatérünk rá:P
2/9 anonim válasza:
Jó lenne, csak (egyetértve az elsővel) nincs rá keret... Marad szép álom :))
3/9 anonim válasza:
Jó lenne de tényleg drága, mert a lónak is kell kaját vizet venni. De én nagyon bírnám! ;)
5/9 anonim válasza:
Mi is tervbe vettünk ilyet, napközben tudnának legelni, megszállni biztos lehet tanyákon, csak hát a munka... Majd egyszer talán...
De kellene egy vezeték ló is, a holminak. Ajánlom neked megnézni A hajnal első fénye című filmet, abban nagyon hasonló szituáció van :-) Gyönyörű film, és tanulságos is.
6/9 x) válasza:
Huu majd ha egyszer fölkerekedtek szóljatok nekem is :D jó lenne de eléggé szürreális.. például New Yorkban vagy Japán zsúfolt őrült utcáin mit kezdenénk szegény lovakkal? :)
7/9 anonim válasza:
Utolsó, hogy kerül ide Japán? xD Ha jól tudom az még nincs az ország határain belül...:D
De am nekem is szóljatooook =)
Én is meek veletek.:)))
8/9 x) válasza:
Jaa bocsánat én világ körüli útra gondoltam :D
9/9 anonim válasza:
Semmi gond.:))))
De azért az országon belüli barangolás nagyobb valószínűséggel megvalósítható valljuk be...:DDD
De én azt is nagyon élvezném!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!