Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Azt mondta az oktatóm, hogy...

Azt mondta az oktatóm, hogy ha majd nagyon tudni fogok lovagolni, akkor olyan érzés lesz, mint az orgazmus?

Figyelt kérdés

Eléggé perverz az oktató. Amikor pl ügettem és jól ment, azt mondta: "látod, ilyen lesz majd a jó szex".

Nem tudom mire vélni ezeket a "beszólásait" így általában figyelmen kívül hagyom.

2011. aug. 14. 20:54
1 2
 11/15 Ajsa ***** válasza:
79%
Ez szerintem is necces... mondjuk a kérdés hogy mennyi idős vagy. Mert ha már 16 fölött vagy akkor oké, csak poénkodik. Amúgy nem lesz olyan érzés mint az orgazmus...:D vagy elég satnya a tapasztalata:D
2011. aug. 15. 00:17
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Én is jártam egy ilyen perverz lovaaoktatóhoz. Bár a lovagláshoz nem sokat ért/értett. 2 edzés után mondtam hogy nekem ebből elég.. beszólogatott, egyszer meg akarta nézni a nyergem, akkor is a lábam fogdosta. Mindezt egy 50 éves férfi... Ha a tanyája felé lovagolok, nagy ívben kerülöm ezt az embert.
2011. aug. 15. 11:44
 13/15 A kérdező kommentje:

21 éves vagyok, tudok már magamra vigyázni és ha kell meg is védem magam :) De ettől függetlenül szerintem ott hagyom ezt a helyet.

Utolsó! Megkérdezhetem hova jártál?

2011. aug. 15. 12:59
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Nagykőrösre. De úgy hallottam, hogy nem csak velem csinálta ezeket..
2011. aug. 15. 14:34
 15/15 Ajsa ***** válasza:
21 évesen meg szólj vissza... Oltsd le... a koruk érzékeny pontjuk. hidd el tapasztalat:D
2012. jan. 20. 16:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!