Szerintetek ennyiért megéri?
Szóval az a helyzet hogy én szeretnék egy lovat mert már terepre járok és vágtázok. 13éves vagyok de majd csak ballagás után szeretném mert ne menjen a tanulás kárára.
Találtam egy olyan helyet ahol kb.30.000ft-ért havonta bértartásba lehetne majd a lovam.Estére istálllóban lenne.Lovat kantárt kötőféket és nyerget kéne vennem mert ő oktat is gyerekeket szóval van futószára ostora vezetőszára pucoláshoz való cuccai.Napi 2szer kapna enni és ha jó idő van reggeltől estig kint legelhetne.nagy telek van igaz nem néz ki a legjobban az istálló de rendbe van tartva.Jó terep hely is van és közösen is elmehetnénk.
5lova van az egyik most fog elleni és a lovait ő tanítja be szóval tapasztalt lovas.
Szerintetek megérné?:D
Hogyne érné meg 30ért? Egyébként vezetőszárat meg kötőféket, meg pucolócuccot jó lenne ha vennél, már csak a bőrbetegségek elkerülése végett is.
Attól függ, h megéri-e, hogy mennyiért találsz lovat.
Nem akarlak elkeseríteni, de gimnázium is van a világon, vagy szakközép vagy szakmunkás. És az az igazság h mindegyikben tanulni kell. Utána meg jön az egyetem/főiskola...
Egyébként a bértartás az egész olcsó, viszont sokkal több felszerelésre lesz szükséged. Én már több mint 100000 Ft-t ráköltöttem, pedig szinte csak használt cuccokat vettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!