Vágóhídról lehet lovakat elhozni?
Figyelt kérdés
2011. aug. 8. 19:33
2/22 A kérdező kommentje:
Hát azt én is egyből gondoltam..de én úgy értettem mielőtt megölnék őket.
2011. aug. 8. 19:43
3/22 anonim válasza:
Szerintem minden további nélkül, ha megfizeted az árát.
4/22 anonim válasza:
Általában a kiöregedett vagy használhatatlan illetve beteg lovakat szokták vágóhídra vinni, nem? Miért onnan akarsz lovat?
6/22 anonim válasza:
láttam már tök egészséges lovat is,amit vágóról mentettek meg,tehát ez nem igaz,hogy csak olyan lovakat küldenek oda
7/22 A kérdező kommentje:
Nem de hogy is. Csak érdekelt. :)
2011. aug. 8. 19:46
8/22 anonim válasza:
előző vagyok,egyik barátom egy életerős fiatal lovat hozott el vágóról,csak azért ment oda,mert a gazdája megunta
9/22 Vree válasza:
Biztosan eladják neked ha elég jó árat kínálsz érte, szerintem. Ha neked megéri egy öreg vagy sérült lóért azt az árat kifizetni.
10/22 anonim válasza:
Nem igaz, hogy a vágós lovak nagy része sérült vagy beteg... Vannak köztük (nem is kevés) kiszuperált ügetős és galoppos lovak is, akiket már akár négy-ötévesen, teljesen egészségesen is vágóra adnak, ha nincs belőle haszon. És ezek a lovak általában tökéletesen lovagolhatók még legalább tíz évig. De az ilyen sikertelen versenylovakat sokszor szinte ingyen vagy hatvan-hetvenezerért is odaadják a versenypályákon, hogy ne kelljen vágóra vinni őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!