Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Hogyan kell felhelyezni a...

Hogyan kell felhelyezni a futószárat a kantárra?

Figyelt kérdés
Pontosabban a zablára, majd át a fején, vagy hogyan ???
2011. aug. 5. 12:55
 1/9 A kérdező kommentje:
Vagy csak simán ráteszem a karabinert a zablára és úgy?
2011. aug. 5. 13:02
 2/9 anonim ***** válasza:
0%
hegesszed oda :D
2011. aug. 5. 13:02
 3/9 anonim ***** válasza:
átfűzöd a zablán aztán a tarkójánál és végül bekapcsolod a zablakarikába vagy csak a zablára kapcsolod kb ennyi :D
2011. aug. 5. 13:05
 4/9 anonim ***** válasza:

Én is úgy szoktam, hogy a tarkóján átvezetem, de vehetsz futószárazó szakállt is, azzal még egyszerűbb.

Ha csak az egyik zablakarikába rakod, akkor csak arra fejt ki hatást és nem jó, ha sokat rángatod (nem feltétlen te, akkor is beleránt magának, ha megugrik, bakol...).

Persze komolyabb munkákhoz van a dupla futószár, de ahhoz nem értek.

2011. aug. 5. 13:12
 5/9 anonim ***** válasza:

Én is úgy szoktam, hogy egyik karika, tarkón átvezetem majd másik.

Olyat is láttam, hogy áll alatt vezetik át. No meg olyat is, h csak egyik zabla. De nekem ez az utóbbi 2 nem vált be.

2011. aug. 5. 17:21
 6/9 anonim ***** válasza:
kikötőt használj, akkor elég az egyik zablakarikába, sőt jobb is! csak "úgy" semmi nélkül ne futószárazd
2011. aug. 5. 19:00
 7/9 anonim ***** válasza:
A legjobb amikor a belső zablakarikán átbújtatod és a külsőbe kapcsolod. Vagy tarkón át a külsőbe. A szakál akkor lenne igazán jó, ha a rögzítő karika nem lenne fixen rajta.
2011. aug. 6. 13:09
 8/9 anonim ***** válasza:

Több lehetőséged van:

1. veszel egy ún. szakállt, amit a futószárra kapcsolsz, s annak segítségével mindkét zablakarikába tudod csatolni

2. átdugod a belső oldali zablakarikán a futószárat és a túloldaliba csatolod - ne felejtsd el kézváltáskor átcsatolni!

3. befűzöd a belső zablakarikába, kívülről befelé haladva a futószárat, átvezeted a tarkó fölött és a túloldali zablakarikába csatolod - itt is át kell csatolnod kézváltáskor

Mindhárom lehet jó megoldás, majd kitapasztalod, neked és a lovadnak melyik a legmegfelelőbb.

2011. aug. 7. 06:52
 9/9 anonim válasza:
Én úgy szoktam hogy a zablára rá csatolom de több variációja van :)
2014. márc. 6. 14:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!