Hogyan kell felhelyezni a futószárat a kantárra?
Én is úgy szoktam, hogy a tarkóján átvezetem, de vehetsz futószárazó szakállt is, azzal még egyszerűbb.
Ha csak az egyik zablakarikába rakod, akkor csak arra fejt ki hatást és nem jó, ha sokat rángatod (nem feltétlen te, akkor is beleránt magának, ha megugrik, bakol...).
Persze komolyabb munkákhoz van a dupla futószár, de ahhoz nem értek.
Én is úgy szoktam, hogy egyik karika, tarkón átvezetem majd másik.
Olyat is láttam, hogy áll alatt vezetik át. No meg olyat is, h csak egyik zabla. De nekem ez az utóbbi 2 nem vált be.
Több lehetőséged van:
1. veszel egy ún. szakállt, amit a futószárra kapcsolsz, s annak segítségével mindkét zablakarikába tudod csatolni
2. átdugod a belső oldali zablakarikán a futószárat és a túloldaliba csatolod - ne felejtsd el kézváltáskor átcsatolni!
3. befűzöd a belső zablakarikába, kívülről befelé haladva a futószárat, átvezeted a tarkó fölött és a túloldali zablakarikába csatolod - itt is át kell csatolnod kézváltáskor
Mindhárom lehet jó megoldás, majd kitapasztalod, neked és a lovadnak melyik a legmegfelelőbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!