Zsófi-93 kérdése:
Vemhesség mellett előfordulhat sárlás?
Figyelt kérdés
Nagyon úgy néz ki, hogy a lovam vemhes lett. Gyanús, hogy az egyik herélt valójában nem is herélt... Mostanában nem engedi, hogy felugorjanak rá a heréltek, mégis sárlik. Ha továbbra sem fogy munka mellett, hívjuk a dokit, de gondoltam megkérdezem:)2011. aug. 1. 22:03
1/12 x) válasza:
Nagyon ritkán vemhesség esetén is előfordulhat de igazából ez nem sárlás csak nagyon hasonló. Olvastam már hogy miért van de nem emlékszem :) És van egy részlet amit nem teljesen értek.. azt hittétek hogy herélt az egyik ló de mégsem az? vagy csak úgy tűnik?
2/12 A kérdező kommentje:
Nagyon úgy néz ki, hogy rejtett herés. Nem 100%, de az összes sárló kancára eddig ugrált, szóval elég gyanús. És amióta az én lovamnak nagy a pocakja, nem nagyon engedi, hogy felugorjon rá, előtte meg engedte. Szóval lehet, hogy lesz egy meglepetés...:) köszönöm a választ:)
2011. aug. 1. 22:15
3/12 anonim válasza:
Hát igen, rejtett herés volt nálunk is a tarka welsh póni. Lett is meglepetés, szép foltos bocipaci :)
4/12 A kérdező kommentje:
Pár hónap múlva majd kiderül:):D de azért, ha nem megy le a poci, a biztonság kedvéért hívunk dokit...:)
2011. aug. 1. 22:30
5/12 anonim válasza:
Szerintem ha vemhes,akkor örülj neki.....hiszen egy ló is sokba kerül..ez meg ingyen lesz..bár rá is sok pénz fogy el..ahova járok lovagolni,ott mind a két kancát befedezték..remélem lesz csikó..ha nektek is lesz akkor gratulálok!
6/12 A kérdező kommentje:
Igazából örülök neki, állandóan a kis csikók körül mászkál, tisztogatja őket:) úgy néz ki, rendes anyuka lenne:) ha az a paci lenne valóban az apuka, gyönyörű csikó lenne:) a mén is szép, az én kis kancám pedig kancagyőztes is volt már:)
2011. aug. 1. 22:37
7/12 anonim válasza:
22:34
Olyan nincs, hogy ingyen ló. Csikót nevelni maximális ráfizetés, sajnos. Nem hozza vissza a belefektetett pénzt.
Ha magadnak neveled a csikót, akkor is. Gondoljunk csak bele, ami pénzt ráfordítasz, abból már vehetsz magadnak egy olyan lovat, amilyet csak szeretnél, + kb 1 éves bértartás!
Úgyhogy ez nagyon rossz gondolkodásmód, hogy "De jó, lesz egy ingyen lovad!"
Jó persze vannak elhivatott emberek, akiket nem érdekel az anyagi ráfordítás, csikót szeretnének nevelni.
8/12 A kérdező kommentje:
Ha tényleg lenne csikó, szeretnék elválasztási kor után túladni rajta. A mi lovardánkban fél éves korig nem kell a csikó után fizetni. Ha egészséges lenne a csikó, akkor jobb árban el lehetne adni, mivel apuka-anyuka versenyló..:)Reméljük nem lesz túl nagy ráfizetés, mert a szüleim nem igazán örülnének neki:) De ha egyszer jön, akkor jöjjön a csöppség:)
2011. aug. 2. 08:33
9/12 Owen23 válasza:
Ha vemhes nem sárlik...Szóval vagy vemhes vagy csak úgy látod :)
10/12 x) válasza:
Előzőre ne hallgass sárlás tényleg nincs de nagyon hasonló van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!