Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Nálunk a lovardában feltört...

Nálunk a lovardában feltört háttal is dolgozniuk kell a lovaknak. Ez máshol is így van?

Figyelt kérdés
2011. júl. 31. 20:00
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%

Nem!!!

Ilyet nem is szabadna csinálni!!! A lovak háta nagyon elkopik, és ez sok betegséghez vezet! Szólni kéne az állatorvosnak!! A lovaknak nem szabadna dolgoznia!!

2011. júl. 31. 20:03
 2/19 anonim ***** válasza:
58%
Jézusom!!!!!!!!!Én kellenék oda nagyon lóimádó vagyok!!!!!!!!!!!!!!!
2011. júl. 31. 20:05
 3/19 A kérdező kommentje:
Gyere és tegyél rendet! :)))) Úgy sajnálom őket, hogy megszakad a szívem...
2011. júl. 31. 20:10
 4/19 anonim ***** válasza:
84%
Szólj egy állatorvosnak!! (Am első vagyok) Talán ő tud szólni, hogy ezt ne tegyék! Vagy kérdezd meg, hogy miért csinálják ezt?! Ja éniss lóimádóó vagyok, remélem nem lesz ez így sokáig! Mi mindig használunk plusz szivacsot, hogy ne legyen baja a lónak. Fura hogy nálatok így van!!
2011. júl. 31. 20:17
 5/19 anonim ***** válasza:
100%

" lovak háta elkopik"... :)

El nem kopik, de szenvednek, az biztos.

Csakhát pénz beszél - pláne ha valami lepukkant 5-8 lóval rendelkező kis lovardáról van szó.

(megjegyzem: ha a lovas nyergel és látja mi van, megállíthatnátok ezt a folyamatot azzal, h nem ültök feltört marú lóra)

2011. júl. 31. 20:21
 6/19 anonim ***** válasza:
88%
Ilyen általános, hogy fel van törve a háta? Nem, max egyszer feltöri, megvárod mgé meggyógyul, aztán teszel szivacsot, vagy valamit... De az egyik válaszolónak sajnos igaza van, pénz beszél.. Nem eshetnek ki valószínűleg az ütemből, pont a pénz miatt..:S
2011. júl. 31. 20:25
 7/19 anonim ***** válasza:
100%

Ezt állatkínzásnak hívják.

Képzeld el,hogy feltöri a cipő a sarkadat,nagyon fáj,de még egész nap futkosnod kell.

Mielőbb válts lovardát!A pénzeddel nem támogasd az ilyen szemeteket.

2011. júl. 31. 20:57
 8/19 anonim ***** válasza:
95%

2-ik vagyok.

Hidd el,ha megtehetném vagy bármit tehetnék,megtenném.Minden követ megmozgatnák.Ro..dt állatkínzó!Őt kéne befogni!!!!Az ilyen dolgokon nagyon betudok rágni!!!Bocsánat!!!!

2011. júl. 31. 21:15
 9/19 anonim ***** válasza:
100%

1. nem az állatorvosnak, hanem az állatvédőknek kell szólni, ugyanis ez az állatkínzás kategória :-(

2. megnézném én azt a tulajt, aki így dolgoztatja a lovakat - néhány éve Magyarországon bejött az a törvény, hogy csak szakképzett edző tarthat fenn lovardát. Nos, egy szakképzett ember - aki nem az ecserin vett diplomát - nem töri fel a lovak hátát, ugyanis megtanul nyergelni. Lehet, hogy az apeh és egyéb szervek is kíváncsiak lennének erre a lovardára....

2011. aug. 1. 07:51
 10/19 anonim ***** válasza:
100%
sajnos én is láttam már több helyen ilyet :(
2011. aug. 1. 10:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!