Hogyan tudom megtanítani a lovamat, hogy lefeküdjön?
Figyelt kérdés
Jelzésre.2011. júl. 28. 17:28
11/19 A kérdező kommentje:
Köszi, várom.:)
2011. júl. 28. 20:51
12/19 anonim válasza:
Tegnap 18:48-as vagyok szóval nem úgy értettem, hogy felveszed és kötöd. Hanem úgy hogy felveszed ha birod tartani akkor tartod míg lépteted hátra a lovat. De én felkötni szoktam a lábát ez egyszerűbb és biztosabb módszer.
13/19 anonim válasza:
Fojtatás:No mikor a fejét és a kötelet húzod ,szegény lónak ,kényszerből muszáj lefeküdni, ez nemis lefekvés hanem eldobja magát.Amikor lefekszik, azonnal felis akar álni, nyomnikell a nyakát lefele és a szárral tartani.Ennek ellenére fölakar álni ,sőt felis áll eztkell gyakoroltatni vele.Mikor már jólmegy akkor felűlhetelrá ,és úgyis próbálhatod ,de szőrén kezd gyakorolni ,húzod a fejét jobbra közben a jobb lábod fejével, pöcögteted a ló lábát, mikor elkezd feküdni a bal lábad emeldföl ,nehogy ráfeküdjön,mikor lefeküdt űljélrajta és ha felakar álni a szárral fogjad,ugyanigycsinálod nyeregben is ,mi pricsbe csináltuk ,lényeg a lábad a kengyelel együtt mindég emeljed, hogy a vas nehogy a ló oldalába menjen ,utána jön az űltetés ,de eztmár nemkérdezted, meg rájössz magadtólis ha idáig eljutol.
14/19 A kérdező kommentje:
Köszi 19:35 sokat segítettél.:)
2011. júl. 29. 20:01
15/19 anonim válasza:
mi is hasonló módszerrel tanítottuk, térdelés, aztán (mivel ugye a bal oldalán állsz) húzod a fejét balra, miközben a lapockájánál tolva "feldöntöttük" :D később nyeregből is megcsinálta, ha behúztuk a fejét balra
16/19 anonim válasza:
Furcsálom hogy balra húzod a fejét, hisz általában balra szoktuk fektetni, akkor ráfeküdne saját fejére. D?.
17/19 anonim válasza:
Aztis furcsálom hogy bal első lábát veszed hisz pont az ellenkezőt szoktuk, vagy ti pont ellenkező irányba fektetitek.
18/19 anonim válasza:
http://www.youtube.com/watch?v=amZvjkN7LMw&feature=related
Kérdező ezt neked tettem fel, nehogy bedőlj a sok buta válasznak ,énmár megöregedtem ,de nemgondoltam hogy ennyire buta válaszokat tudnak adni.Amúgy szivesen válaszoltam,afelvételen Id:Garai Lajos.
19/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen Garai Lajos. Mostmár biztosan sikerül.Mindig is reméltem, hogy egy csikóstól tanulhatom el. De köszönöm a többieknek is.
2011. júl. 31. 20:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!