Nem altatnám el. Sajnálom én is szegény állatot. Nem tudjuk miért történt a baleset. Augusztus 5.éig karanténban lesz, azut döntenek az itéletről. rádióban mondták. Amugy nekem is vannak csipkedős lovaim, az egyik egy kis shetlandi póni. Résen kell lenni, mert hajad, vállad megkapja. Lehet az az ember sem figyelt eléggé. Lehet megijedt a paci. Nem lehet tudni.
2011. júl. 27. 12:28
12/26 anonim válasza:
Szerintem undorító a probléma kezelése ilyenformán.
Ha egy póniló így tud megharapni valakit, akkor ott több gond is kellett legyen.
- Póni nevelése/tartása.
- Ember viselkedése az adott pillanatban.
Elég morbid dolog attól tartani, hogy a póni "gyilkolni fog" - ha harapós, hát harapós, de ezt mondjuk kellő óvatossággal kezelve nem fog megölni - de még csak megharapni sem senkit.
2011. júl. 27. 12:29
13/26 anonim válasza:
Az ádámcsutkáját harapta meg. Hü*ye ló, nem ismeri az anatómiát!
Ha a seggébe csípett volna ekkorát, kutya baja sem lett volna.
19 éves válaszoló, én pedig 60, és láttam elég hamis lovat. Most is van. Úgy állunk hozzá.
2011. júl. 27. 12:31
14/26 anonim válasza:
Ezt a pónit egy éve vette a gazdája, nem nála született, nem ő nevelte. Könnyen lehet, hogy eredeti gazdája a felelős a tragédiáért, mert ütötte-verte. Megnevelni aligha lehet, mindig veszélyes marad.
2011. júl. 27. 12:33
15/26 anonim válasza:
Ez mondjuk szerintem tipikusan csak a közvélemény kielégítése, akiknek muszáj odadobni koncként a "veszélyes állatot"...
Mert ugye kéremszépen itt rend van, itt pónilovak nem gyilkolászhatnak gyanútlan embereket.
És most lehet jönni, hogy ha az én hozzátartozóm... Nem tudom, akkor bosszút esküdnék-e egy LÓ ellen. Nem tudom, lehet.
De attól még a hozzátartozóm nem támadna fel.
2011. júl. 27. 12:35
16/26 anonim válasza:
Ha az én legjobb barátomat öli meg egy ilyen dög, azonnal kinyírtam volna. Az emberélet fontosabb, mint holmi hibbant állat siratása. Fejsze biztos lett volna kéznél.
2011. júl. 27. 12:38
17/26 anonim válasza:
Haggyukmá fogadjunk hogy ütötték verték a pónit
érdekes nekem csak olyan pónijaim vannak egyik se harap rúg és egy ló sohase támad oktalanul menekülő állat inkább elmenekül..
2011. júl. 27. 12:43
18/26 anonim válasza:
Azért az kicsit erős, hogy "mi van ha megint gyilkolni fog" Ez nem egy sorozatgyilkos, hogy kiszámíthatatlan mikor akar megölni valakit... Ennyi erővel csak belémcsíp egy ló, és elharapja az artériám, aztán elvérzek... Pedig csak megcsípett... De ezt csak a gazdája tudhatja, hogy mi legyen vele, senkinek semmi belepofázási joga nincs szeirntem..
2011. júl. 27. 13:00
19/26 anonim válasza:
Olyan nincs hogy a ló gyilkos! 99%ban a nevelésben és a tartásban van a hiba. Minden ló csipked, vagy piszkál ösztönösen ez normális, viszont ha nagyon el van kapatva vagy ellenkezőleg, verik, rosszul tartják, akkor nem csoda ha megbosszulja a bánsmódot. Inkább azok az állatok akik ezt az elaltatást kitalálták.
2011. júl. 27. 13:07
20/26 anonim válasza:
Ez nem csípett, hanem szétharapta a gondozója torkát. Pónik különben se normálisak. És most a fél ország sajnálja (nem a halottat, hanem a pónit), meg akarják venni. Én a gazdája helyében megenném lókolbászként.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!