Hol tanulják ezeket az "okos" dolgokat a lovasok, h ha fordulunk a lóval, akkor a külső szár enged?
Ki hol tanul ilyet? Teljesen le voltam döbbenve, nem hittem hogy ennyire a béka feneke alatt van az oktatás...
Voltam most pár helyen, és olyan dolgokat láttam, hogy majdnem elsírtam magam.
igen elhittem, mert működött...
És képzeld, lovagoltam már laza lógó szárakkal is, de a külsőt akkor se dobáltam el, ugyan olyan hosszú volt mint a belső. Azért váltottam angolra, mert abból a környéken megfelelőbb edzőt találtam.
Lovagoltam már kantár nélkül is, volt h csak kötőfékkel, volt h csak laza hackemorral(nem a nagyfeszítőjűvel) volt olyan is h minden nélkül.
Nem azt mondtam h nem lehet laza száron lovagolni. De ha már látszólag angol stílusban lovagol az ember, akkor csinálja legalább kb normálisan, még az is, aki hobbizik...
08:02-es
nem értem teljesen amit írtál...Ti hogy tanuljátok?
(egyébkét nem azt kérdőjelezem meg, h ez ahogy én tanultam jó e, hanem arra vagyok kíváncsi h hol tanulják ezeket a külső szár engedes módszereket..)
ja, így már értem. (én egyszerre szoktam a testsúly, láb, szár...)
Valahol biztos tanítják így is, mert nagyon sokan így válaszoltak a hogy fordulunk kérdésre...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!