Hány évesen lehet elvinni a gyereket lovagolni?
Van egy kis háttértörténet:
Kiskoromban egy lovarda mellett laktunk egy darabig, ami elég volt arra, hogy egy életre belém oltsa a lovak szeretetét. Sajnos a szüleimnek sem az anyagi helyzete, sem a hozzáállása nem engedte meg, hogy lovagolni tanuljak, mindössze néhány alkalommal ültem lovon. Ezért maradt az, hogy ha felnövök, akkor megtanulok lovagolni. Felnőttem, de jött az egyetem, és még egyetem alatt megfogant a kisfiam is. Októberben lesz három éves, és úgy tűnik, megfertőztem a lovak iránti rajongásommal. Egyre aktuálisabbnak érzem a kérdést az életemben, hogy most már végre megtanuljak lovagolni, és ha lehet, vinném a fiamat is. Hány évesen szokták a gyerekeket lovagolni tanítani? Úgy gondolom, az első osztályos kor lenne az ideális, de egyre gyakrabban kérdezi, hogy mehetünk-e lovagolni, és veszünk-e lovat? Szívesen elvinném, hogy kipróbálja, és egyáltalán egy igazi lóval hogy viselkedne. Ti, tapasztalt lovasok, és lótartók, mit javasoltok? Köszönöm a válaszokat!
Mi is Győr-Moson-Sopron megyeiek vagyunk:)
A következő bébi kb. 5 év múlva van betervezve, mert még csak 20 voltam, amikor a fiam született.
tegnap 14:44 vagyok.
Mi pest megyében lakunk. Tábort esetleg nem tartanak ott? Van a neten elérhetősége a lovardának?
Kedves Kérdező, Te viszont simán elkezdhetnél lovagolni. Mire jönne a következő, simán megtanulnál annyira lovagolni, hogy a terhesség és szülés után csak kis gyakorlással vissza rázódnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!