Ki számít kezdő, és ki haladó lovasnak?
utolsónak igaza van
Sajnos a rajtengedély sem biztosíték semmire, ha visszagondolok hogy lovagoltam a vizsgán....annyi a mentségem hogy bonyolult lóval voltam.
Szóval mint már írtam fejben dől el, ha valaki nem csak jobb híján jár lovagolni az utána olvas, tanulni akar, ergo tudja mit is kéne tudni-ez gyorsítja fel a tanulási folyamatot
Nem csak attól függ melyik esik le melyik nem. a legprofibbak is leesnek! a kezdők azok akik futószáron mennek, vagy akik futószárról lekerültek de még tanulják a ló irányítását, a jármódokat,
A haladó az tisztában van a jármódokkal, az irányítást kisajította, csizmasegítségeket megfelelően tudja alkalmazni... de még rengeteget kell tanulnia a 'profi' szintig!
Kedves danika 44!
Én nem vagyok kezdő lovas és mégis le szoktam esni a lóról, és na feltétlenül csak akkor ha a lovam dob le...
És nálunk az számít haladónak, aki stabilan, biztonságosan tud vágtázni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!