Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Számotokra milyen az a ló,...

Számotokra milyen az a ló, akit szívesen lovagoltok?

Figyelt kérdés

Én egy nem túl magas, de nem lomha herélten lovagolok szívesen. Neki még kikötőszár is kell lovaglás közben. Pálcát sem kell hozzá használni, megy ő magától. Szürke lipicai félvér. A neve Tulipán.

Most jöttök ti a válaszokkal.

Előre is köszönöm

2011. júl. 16. 09:21
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

én olyan lovat szeretek lovagolni,amelyiknek van egyénisége,ki lehet ismerni.nekem nincs lovam,ezért mindig szeretem ugyanazt a lovat lovagolni.a neve Dromedár,175 cm,herélt,és az egyik leglustább akit ismerek.

A másik kedvencem Messi:)Ő is lusta a lábát sem emelte régen rendesen.ő az aki állásból és lépésből is ugrik néha.egyébként néha kell hozzá sarkantyú és pálca is.de ha a nyereghez csatoljuk a sarkantyút és hallja a hangját akkor már kezesebb:)

2011. júl. 16. 15:53
 12/20 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Én többféle lovon lovagoltam már...egyik kedvencem Karacs, 6 éves herélt ló, nagyon aktív, mozgékony és nyughatatlan. A vágtája viszont olyan kiegyensúlyozott, és lágy, amilyen kevés lónál észlelhető. Játékos paci, de nagyon szeretem :)

DD

2011. júl. 16. 23:11
 13/20 altini ***** válasza:
nonius csodor :)kicsit nehez vele addig meg a bizalmat megnem szerzed, de amint az megvan ( nem kis ido) de utana egy elvalaszthatatlan tars lesz. terep biztos hosszu es rovid tavon .. de anaknem ajanlom akiben nincs kitartas es akarat.. :)
2011. aug. 14. 17:37
 14/20 anonim ***** válasza:
Egy kisbéri félvér kanca. Ugrásokhoz kiválló, terep biztos, nem ilyedős, pálca nem kell, szegénynek volt egy nhéz ideje egy csajjal szóval most gyógyulgat a szája én vagyok az idéjglenes gazdája, a neve: Szonja.
2011. aug. 15. 07:01
 15/20 anonim ***** válasza:
Egy paint horse, herélt. Westwrnbw lovagolták most angolba tanulja, terepen legjobb, pályán a szépnél is szebben hajlik kanyarokra. Vágtája könnyed, lassabban (is) tudunk ügetni mint egy lépő lovas. :) Nagyon nagyon ááá! Neve: Rolling.
2011. aug. 15. 07:05
 16/20 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2011. aug. 15. 08:36
 17/20 A kérdező kommentje:
Amúgy most már egy másik lovat lovagolok szívesen, akinek a neve Tornádó és egy kisbéri félvér csődör.
2011. aug. 15. 08:37
 18/20 anonim ***** válasza:
Csődör? Na az kemény... Sok szerencsét hozzá! :)
2011. aug. 15. 12:39
 19/20 anonim ***** válasza:
Én egy kedves, átlagos tempójú, laza kisbéri félvér ménen szoktam lovagolni. Nagyon aranyos paci. Az egyhelyben állással vannak problémái, de ha határozottak vagyunk akkor könnyű megállítani. Egyébként ő egy olyan ló, aki az úgymond "kedvesebb" lovast jobban csípi.
2012. ápr. 5. 13:12
 20/20 anonim ***** válasza:
Én eddig egy Admirális nevű sárga magyar félvér herélten lovagoltam a legszívesebben, ő a kedvenc lovam, de el kellett mennünk abból a lovardából, bonyolult, hogy miért :(
2015. júl. 13. 20:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!