A fiúk (tobbségének) mi baja a lovakkal?
Ja, szerintem félnek. =) Mert egy mázsás állatot nem tudnak "az erejükkel" irányítani. =P De amúgy westernben elég sok a férfi lovas, ezért valószínűbbnek tartom, hogy csak az angolos irányzat "szűknadrágos imidzse" riasztja el őket. Meg aztán, a ló nem olyan, mint a kocsi, a lovon mozogni is kell, az meg fárasztó.
Egyébként pedig fogalmam sincs. =D
ma 14:05
Hehe ott a pont, én is ezt írtam a legelső hozzászólásban, csöpögnek értük, de mind..
Gondolom nem viselik el a tanya szagot :D vagy nem találják elég férfiasnak.
Am ha megnézed a legtöbb versenyszámban a férfi lovasok vannak többségben. (kivétel voltizs :D)
De a lovardában én is csak csaj lovasokat láttam egy srác kivételével. :D
"a legtöbb versenyszámban a férfi lovasok vannak többségben"
Hát ezt nem tudom, miből gondolod, voltál már versenyen? =P Még a militaryben is több nő versenyez, mint férfi, pedig az az egyik legveszélyesebb és legnehezebb az összes közül. Wescoversenyeken is a nők vannak többségben. A rodeót kivéve, de ez csak Amerikában igazán népszerű. =)
szerintem ez onnan indul, hogy kisebb korban azt látják a lányoktól, hogy tényleg odavannak a lovakért, és lehet, hogy ez lányos dologként rögzül bennük :P mert akkor még általában a lányok is a rózsaszín cukiságot látják benne, nem a sportot, az életérzést :D
az, hogy büdös csak kifogás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!