XVII. kerületbe van jó lovarda?
Nekem az akadámia nem igazán jött be.
Ha hajlandó vagy messzebbre is menni, akkor csömörön tudok egy nagyon jót :)
A Naplás-tó mögötti lovarda nekem nagyon bejött. [link]
Jófejek az oktatók és a lovasok is. Nagyon sok ló van, és a legtöbb nagyon jó.
Szia!
Én a Fecskében tanultam meg lovagolni. Nagyon jó lovak vannak és az edzők is nagyon jók. Tényleg azt lehet mondani, hogy családias hangulat...Bármikor szívesen látnak. RENGETEG tapasztalatom lett.. De az a lovarda 2van osztva. Ezt 2 tesó csinálja. Én a másik felét mondanám nem a Fecske részét. A Hurrikán lovasklubb. Érdemes elmenned és kipróbálnod :) Ha gondolod egyszer szívesen elmegyek veled és megmutatok mindent.. :) A Berri, meg..inkább hagyad! A pénzről szól minden. Meg a lovakkal sem törődnek igazán. Egyszer felültem egy lóra sántított és azt mondták h. kibír fél órát.. :S Te jó ég! És olyan szinten lenéznek és kibeszélnek.. Na mind1.. :)
Érdi Lovas SE.
Érden van, de 20 perc Pesttől.
Az oktatás remek, jófejek, aranyosak a lovak! Az oktatók nagyon kedvesek, igényesek, Országos bajnokságra kijuttatnak, egyik lovas Franciaországig jutott el.:)
Van egy ló, s csak azon fogsz ülni mindvégig. Megnézik melyikkel jössz ki a legjobban, melyik illik hozzád a legjobban. Arra fognak ültetni, azon fogsz versenyezni. Olyan mint ha a te lovad lenne, ha előbb ott vagy mint az oktató bemehetsz a lóhoz, ápolhatod, felszerszámozhatod. Ha ott az oktató akkor bemehetsz a lovardába bemelegíteni. Ha kezdő vagy akkor meg Puszedlin fogsz edzeni futószáron. Aranyos ló, én csak rajta lovagolok, de hát elég szeszélyes szabadon, szóval kezdők nem ülnek rá, mivel elég komoly ló, hiperaktív, mehetnékje van, s sokszor megugrik. (de ez csak szabadon, ugróedzések közben. xD) Futószáron rendes, aranyos. Nagyon odafigyelnek a lovasra, nem szólnak le, hanem bíztatnak, de ha kell megmondják a véleményüket. (oktatók, de nem leszólás hanem segítség) Rengeteg ember ment el oda lovagolni akik lovardát kerestek itt, s ott is maradtak.:) Szerintem annál jobb, igényesebb helyet aligha találsz.;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!