Ideális lovasiskola?
sziasztok
Rövidesen elkezdünk lovasoktatással foglalkozni és kíváncsi vagyok a véleményetekre(azért, hogy mire lenne igén)
Kevés lóval, családias lovardában.Egyszerre max 3 ló osztályban és az lenne a cél hogy képzett lovakon minőségi oktatást tartsak.Ez persze azt jelenti hogy a lovak 1-2 óránál nem dolgoznak többet és heti 1-2 alkalommal nekem kell felülnöm rájuk hogy olyanok maradjanak mint most.
Nem tudom hogy lenne e elég ember aki ilyen helyre akar járni, mert ezt 2000ft/45-50 percért nem tudom biztosítani.3000-3500 ft-ra gondoltam/45-50 perc.
Szerintetek van rá igény?
Olyanok válaszának is örülnék akik lovasiskolába járnak.
Ők leírhatnák hogy hányszor tudnának jönni stb.(szerintem a fejlődéshez heti 2-3 alkalom kell)
Köszönöm a segítséget!
heló! szerintem megéri! én 4000ft-ért járok 60percet lovagolni... igaz hogy csak heti egyszer járok de az azért van mert most költöztünk és nincs annyi pénzünk de kb 1-2 hónap mulva már 2*-3* fogok járni :) ugyhogy szerintem megéri!
sok sikert
köszi!sajnos kevesen akarnak/tudnak többet fizetni a jobb oktatásért.Viszont ha egyszer eljönnek é felülnek valamelyik lóra rájönnek a különbségre, remélem..
Ennek az oktatásnak viszont tényleg úgy lenne értelme ha rendszeresen jönnének mert akkor 1 lóra csak 2-3 lovas járna.Az pedig egész más mintha 30-40(vagy ennél több, ami simán lehet.futószalagos helyen egy nap 3 lovas/ló(min) egy hónapban:3x25(így már pihenőt is számoltam)=75 ha heti 1-2x jönnek az rengeteg ember.
Ha az én környékemben lenne egy lovarda, ahol fantasztikus lovak lennének 3000/óráért (50 perc), akkor csak heti egyszer mennék lovagolni. Ha viszont pl 2000, esetleg 2500, akkor már kétszer is.
Esetleg kitalálhatnál valami lépcsőfokokat. Ha egy lovas többet megy egy héten, akkor engedsz egy kicsit.
Amúgy ismerek egy lovardát, ahol "futószallagos" az oktatás, és ennek ellenére nagyon-nagyon jók a lovak.
Én falun lovagolok, 3000/óra lenne, csak segítek a lovak körül meg terápiát tartani és így 2000... szerintem nem sok, ide is sokan járnak, mondjuk nem annyian mint Pestre.. Nincs sok ló, de azok magasan képzettek, kedvesek, nem rúgnak,nem harapnak, szeretik a kisgyerekeket is... naponta max 3 órát dolgoznak, de úgy hogy: haladó lovas 1-1.5 óra a többi pedig terápiás kis lovas fél- háromnegyed órára 10 perces szünetekkel- lépés ügetés. Most állnak fejlesztés előtt, elköltözik a falu egyik végéből a másikba: lesz fedeles lovarda, homokos, füves pálya, bértartás?... Az tény, hogy nem mindenki teheti meg, hogy hetente 2-3x eljárjon, de ide így is sok lovas jön, naponta vannak újak, és visszajönnek. Az oktatás színvonala, a lovak, az oktató személye miatt.
Szóval szerintem 3000Ft-ért nyugodtan lovagoltathatsz, max vmi kedvezményt is adhatsz hozzá. Pl: havi bérlet: (5 héttel és heti 2xes lovaglásal) 10 alkalom+ 1 1-1.5 órás terep ingyen, meg mondjuk erre 2000 Ft kedvezmény. De ennek megfelelően csinálhatsz heti bérletet is ajándék lovaskocsizással, elméleti oktatással, vagy más érdekes dolgokkal....
Az AJÁNDÉK és INGYEN szavak vonzzák az embereket főleg most...
És a bérletekkel tudsz variálni ahogy neked tetszik..
a saját ló mindennel együtt nagyon nem 40 000 ft/hó, főleg ha edzőt is fizet(bértartás:40-50 vagy több, patkolás,állatorvos min 5000/hó(nagyon minimum, ha nincs semmi gáz) edző: szintén több tízezer , felszerelés, utazási költség, KOCKÁZAT ! ami így az enyém ha valami baja van a lónak.
Szóval hogy éri meg jobban?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!