Hol van Pécelen LOVARDA?
van egy, ahol telivéreket tartanak, nem tudom mi a neve, de ez ilyen magán hely.
volt egy másik is, Németh Major lovarda, az oktató a saját lovain lovagoltatott, de szerencsétlen balesetek és egyéb okok miatt végül eladta a lovait, és el is költözött.
ha még nem próbáltad azért csörögj rájuk, hátha van oktatás. (azt hiszem van honlapjuk)
Köszi a választ!
Őket is próbáltuk már, vissza is írtak, hogy elköltöztek, hiába a honlapjuk még meg van.
Október végén költözünk pécelre, azért érdeklődtem, mert eddig csak falba ütköztünk.
Te Péceli vagy?
nem, csak barátnőm ehhez az oktatóhoz járt lovagolni, akiről mondtam hogy a saját lovain oktatott. csak innen tudom. :)
ha Pécelen nem találtok, azért nézz körbe, hogy busszal hová tudsz eljutni. (vagy ha van kocsi meg ideje a sofőrnek az mégjobb. :P)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!