Szerintetek ez nagyon gáz?

Amíg nem volt saját lovam, addig én is lovardába jártam. Reggel 9től volt 2 órás lovaglás és délután 2től volt 2 órás. Reggel fél8kor nyitották a kaput, én akkor már ott toporogtam a barátnőmmel. Délután 1 órakor már szintén ott voltunk, kivezettük a lovakat, azokat amelyik lovakkal mi mentünk épp, azokat lepucoltuk felnyergeltünk, felkantároztunk, az oktató csak ellenőrizte. Úgyhogy meg lehet oldani.
Egyébként én azt gondolom, hogy ha az oktatás fél4kor kezdődött nálatok, akkor az azt jelenti, hogy fél4kor LOVON ülsz. Tehát előtte kell a lovat felnyergelni, lepucolni.:)

Szerintem ez hülyeség hogy azt mondják sokan hogy gáz egyáltalán nem gáz ez egy nagy hülyeség, voltam én is olyan helyen lovagolni ahol nem tanitják meg a gyerekeknek én mindig probálok segiteni és ha az edzők nem mondják el a gyerekeknek akkor segitek és elmondom nekik, figyu szerintem nem kell agódnod végülis ha belegondolunk senki sem magától tanult meg fernyelgelni, hidd el megtanulod pillanatok allatt a lovas táborokba sokat lehet tanulni , és ne félj kérdezősködni, azért vannak az oktatók hogy megtanitsák :)
Remélem menni fog sok szerencsét, bár mi baj van segitünnk nyugodtan itt is kérdezhetsz dolgokat .... :D

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!